תיאור הפרויקט:
 

תכנון חצי מבית דו משפחתי על בסיס בית קיים.

בית למשפחה הכולל מרתף, קומת מגורים וקומת חדרים, חללי עבודה, גינה טבעית ופיתוח .

פתיחת הבית לגינה, שימוש בגגות ובמרפסות נוף. 

משפחת אדר בקשה להרחיב את ביתם ולהתאים אותו לצורכי המשפחה, כלל מרחבי עבודה מהבית.

 הזוג -מצא לנכון להתאים בית לצורכי המשפחה כיום ולעתיד. 

הבית משלב חיי משפחה, אירוח, עבודה ומרחבים פרטיים.

יחידת הורים מרשימה ומיוחדת, עם נוף לעמק  ויציאה למרפסת.

חדרי ילדים המכילים את כל הצרכים של כל ילד וילד.

מרחב פינת משפחה.

גרם מדרגות משלב בטון פלדה ועץ

חזית משרביה לשמירת פרטיות הבית מחד והחדרת אור טבעי ללב הבית, לחדר המדרגות ולמרתף מאידך

מרתף כחלל משחקים ועבודה.

סלון עם מרפסת נוף וטריבונות המחברת את הבית לגינה שפותחו בידי אומן.

דשא למשחקי כדור ובוסתן היסטורי שנשמר מהגן המקורי של הבית והותאם לחיי משפחה.

בבית שולבו מערכת מים אפורים למחזור מי המקלחות והשקית הבוסתן.

התוצאה מרשימה, איכותית, מדויקת מתפקדת היטב.

בית משפחת אדר

07/2018

מזמין:   משפחת אדר

מיקום:   קריית טבעון

שטח:    כ-250 מר

צוות תכנון וביצוע

תכנון אדריכלי ועיצוב פנים: "חכם בן צבי אדריכלים"

מהנדס: ראובן קורלרו

קבלן:   אייל אופק

פיתוח שטח: אריק פלג

נגרות: נגריית יאנוש 

בלגי: ערן שחורי

צילום: שחף בן צבי